Πράγματα που δε θα συμβούν ποτέ σε μια οικογένεια με τρία παιδιά!

by - Φεβρουαρίου 01, 2018

Πράγματα που δε θα συμβούν ποτέ σε μια οικογένεια με τρία παιδιά!

Κάποια πράγματα μοιάζουν αυτονόητα. Έλα όμως που δεν είναι όταν έχεις να κάνεις με τρία παιδιά...! Θες να δεις τι εννοώ; διάβασε παρακάτω. 


✔ Να ξεκινήσει μια συζήτηση και να καταλήξει κάπου χωρίς να μιλάνε όλοι μαζί και οι παράλληλες ομιλίες να καταλήξουν σε καυγά.

✔ Να συμφωνήσουν όλοι στην ταινία που θέλουν να δουν. Μέχρι η μαμά να αποφασίσει μόνη της με συνοπτικές διαδικασίες ποια θα είναι αυτή η ταινία. Το ίδιο ισχύει και με την ερώτηση τι παραμύθι θα διαβάσουμε πριν κοιμηθούμε.

✔ Να θέλουν όλοι το ίδιο φαγητό για την επόμενη μέρα. Στην ερώτηση τι μαγειρεύουμε αύριο ακούγονται τουλάχιστον 3 διαφορετικές προτάσεις. Αν όχι τέσσερις. Κι εκεί αποφασίζει πάλι η μαμά τι φαγητό θα φτιάξει την άλλη μέρα. Άκυρη η ερώτηση εν ολίγοις.

✔ Να πανε κάπου με το αμάξι και όταν φτάσουν να μην είναι ζαλισμένοι όλοι από τους καυγάδες στο πίσω κάθισμα για λόγους υψίστης σημασίας όπως: γιατί ο τάδε έβηξε πάνω μου;;; ε ; γιατί;;;

✔ Να στρωθεί τραπέζι και να φάνε όλοι με ηρεμία αφού καθίσουν όλοι την ίδια στιγμή στο τραπέζι. Συνήθως η μαμά κάθεται αφού οι υπόλοιποι κοντεύουν να τελειώσουν. Οι καυγάδες για θέματα υψίστης σημασίας τύπου: αυτός μου πήρε το ψωμί μου... γιατί;;; συνεχίζονται και εδώ με αμείωτο ενδιαφέρον!

✔ Να βγουν βόλτα και να μη τους βρει έστω μια ανείπωτη συμφορά (βλέπε λάθος παγούρι με νερό σε λάθος παιδί).

✔ Να μην γίνεται διαχωρισμός πραγμάτων κάθε μέρα. Διαχωρισμός του τύπου: η μικρότερη κόκκινη ξυλομπογιά δεν είναι δική μου. Φέρε πίσω την ψηλότερη τώρα!

✔ Για μια μέρα να μην μπει πλυντήριο στο σπίτι.

✔ Να κάτσουν τα παιδιά για διάβασμα και να διαβάσουν χωρίς ο ένας να διακόπτει τον άλλο και στο τσακ να ανάψει και ο καυγάς για την ιδιοκτησία της ξύστρας ή ακόμα καλύτερα για το ποιος έχει βγάλει τα περισσότερα γομίδια!

Αυτά και πολλά όμορφα και χαριτωμένα συμβαίνουν στο σπίτι μας σε καθημερινή βάση.. Και κάπως έτσι το σπίτι από δημοκρατία οδεύει προς μοναρχία. Οι αποφάσεις παίρνονται στο φτερό από ένα άτομο και όλοι είναι ευτυχισμένοι!


Καλησπέρες από το νότο!!

You May Also Like

4 Comments

  1. Αχ βρε Ελένη με έκανες και γέλασα πραγματικά.....!
    Καταλαβαίνω ότι μερικές αν όχι πολλές φορές σου έρχεται να ...ουρλιάξεις αλλά θεωρώ ότι η απόφασή σου να πας σε .....μοναρχία έχει στέρεη βάση χαχαχαχαχα.
    Καλή δύναμη και κουράγια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μόνο να ουρλιάξω Γιάννη;;;; χα χα χα να πάρω τα βουνά θέλω!!

      Διαγραφή

Ο λόγος δικός σας: